Waarom T&H Groep


Hoe werken wij
Als kantoor willen wij betrouwbaar, betaalbaar en bereikbaar zijn. U moet er op kunnen rekenen dat wij onze werkzaamheden voor u professioneel en efficient uitvoeren. U moet er op kunnen rekenen dat onze diensten betaalbaar zijn, met andere woorden dat u waar voor uw geld krijgt. En u moet er op kunnen rekenen dat we er voor u zijn wanneer u ons nodig hebt, dat we voor u klaar staan. Om dit te garanderen onderkennen wij het belang van kennisvergaring. Onze medewerkers worden permanent bijgeschoold in hun vakgebied zodat onze dienstverlening naar u continu up to date blijft.

Waar geloven wij in
Wij geloven er in dat we als organisatie er steeds naar streven om datgene te bieden waar u het meest aan hebt, met heldere communicatie en duidelijke acties. Wij geloven in doen wat we beloven, niet alleen naar onze klanten maar ook naar onze medewerkers en de maatschappij waarin we leven. Wij geloven er in dat we hart voor ons vak hebben, net zoals u passie voelt voor uw bedrijf zo hebben wij dat ook voor ons werk. Het motiveert ons om steeds weer de beste service en kwaliteit te leveren. Wij geloven in onze professionaliteit, niet alleen leveren we de best mogelijke service en kwalitiet maar ook doen we dit op een integere en discrete manier, uw bedrijfsgegevens en hetgeen we u leveren zijn bij ons in vertrouwde handen. We waarborgen dit met ons uitgebreide kwaliteitsbeleid, dat ons tevens de instrumenten biedt om aan externe norm- en regelgeving vanuit de wetgever of beroepsorganisaties te kunnen voldoen.

Wat willen wij voor onze omgeving betekenen
De T&H Groep wil niet alleen het beste bieden aan haar klanten maar ook aan haar omgeving. We onderkennen onze maatschappelijke betrokkenheid en ondersteunen daarom een aantal stichtingen die een goed doel nastreven met gratis bijstand op ons eigen vakgebied. Tevens zijn veel van onze medewerkers actief als vrijwilliger voor maatschappelijke organisaties.