Werken bij T&H Groep


Vacature: Accountant AA of RA

Voor ons kantoor in Suriname zijn wij op zoek naar een energieke en gedreven accountant om ons enthousiaste team te versterken. Je bent verantwoordelijk voor zowel de controlepraktijk als de samenstelpraktijk. Daarnaast adviseer je onze cliënten op financieel, fiscaal en organisatorisch gebied. Bekijk de vacature en solliciteer direct.

Wie werken er bij ons

Bij de T&H Groep zijn we er van overtuigd dat we het beste uit onze mensen halen wanneer we ze motiveren het beste uit zichzelf te halen. We onderkennen dat elke medewerker daar bij zijn of haar eigen verantwoordelijkheid heeft maar stimuleren dit door een stabiele en stimulerende werkomgeving aan te bieden waarin we oor hebben voor de wensen van onze mensen en actief aan loopbaanbegeleiding doen. Graag stellen we twee van onze mensen nader aan u voor;

Joyce Lachan-Khedoe, werkzaam sinds 1989

Joyce is de spil van de organisatie, als secretariaatsmedewerker behandelt zij de in- en uitgaande correspondentie en zorgt ze er voor dat alle verslagen en rapporten netjes ingebonden bij de klanten worden bezorgd. “Het is gezellig werken op ons kantoor’, aldus Joyce, “omdat we met zijn vieren bij elkaar zitten neem ik ook vaak even de taken van collega’s waar. Dan neem ik de telefoon op, ontvang mensen aan de receptie of hou me bezig met de kantooradministratie. Ik werk hier al 24 jaar maar het lijkt veel korter, de jaren zijn echt voorbij gevlogen. Wat ik leuk vind is dat het kantoor ondanks de groei in medewerkers en klanten het persoonlijke contact niet heeft verloren.De automatisering is een zegen, als ik nog bedenk hoe we vroeger alles handmatig in moesten boeken dan werken we nu een stuk efficiënter. Het is leuk om te zien dat de organisatie waarin je werkt met zijn tijd meegaat en nog leuker om te merken hoe de band met collega’s en klanten hetzelfde blijft. Ik denk dat we altijd zo zullen blijven, onze grootste kracht zit in die persoonlijke aandacht.”

Hemantkoemar Hieralal, werkzaam sinds 1991

Hemant is accountmanager en behandelt samen met zijn vier assistenten de dossiers van zo’n 130 cliënten. De variatie in het werk is wat hem het meeste aantrekt, elk bedrijf is weer verschillend en daarnaast is het een plezierige uitdaging om zijn assistenten op leiden tot het nivo waarop ze volledig zelfstandig kunnen functioneren. “Ik vind elk aspect van mijn werk even leuk”, zegt Hemant, “en hou me dan ook met even veel plezier bezig met het opstellen van een kasboek als met het bezoeken van een relatie voor controle of het geven van adviezen. In ons vak ben je ook nooit uitgeleerd,er zijn continu richtlijnen en belastingschijven die veranderen en daardoor blijft het dynamisch. Het is leuk om te zien hoe we als kantoor blijven groeien en toch dezelfde familiaire sfeer blijven behouden. Ik merk dat ook aan de reacties van onze klanten en denk dat het in de toekomst alleen maar toe zal nemen. Ik vind het heerlijk om tussen de mensen te zitten, je krijgt dan directe feedback over de dingen waar je met zijn allen mee bezig bent en kunt adequaat reageren op veranderingen. Op dit moment zit ik precies op de plek waar ik wil zitten, laat mij maar lekker op de achtergrond. Achter de schermen er voor zorgen dat onze klanten tevreden zijn met het werk dat wij voor ze verrichten. Daar doen we het uiteindelijk voor.”