Wie is T&H Groep


Hoewel de naam T&H Groep u misschien nieuw in de oren klinkt bestaan wij als kantoor al meer dan veertig jaar. De afgelopen 40 jaar hebben wij onze diensten op het gebied van accountancy, consultancy en belastingen aangeboden aan de Surinaamse gemeenschap onder de naam Parmessar & Tjon A Ten/T&H Groep. Per 1 november 2013 hebben wij onze naam gewijzigd in T&H Groep. Ons karakter is niet veranderd, we zijn er nog steeds voor u.

Wat willen wij
Ons uitgangspunt is dat bij het aanbieden van onze diensten de relatie met u centraal staat. We denken met u mee en zorgen er voor dat we een pakket aanbieden dat voor uw bedrijf op maat is gesneden. Steeds weer datgene bieden waar u de meeste behoefte aan heeft, onze diensten aanpassen aan uw wensen. Samen met u streven naar een duurzame relatie waar beide partijen bij gebaat zijn. Daarnaast is de T&H Groep al een toonaangevend accountantskantoor in Suriname en heeft het de intentie om dat ook te blijven. Onze ambitie is om te groeien, samen met onze klanten.

Wat doen wij
De T&H Groep is een modern accountantskantoor wat betekent dat onze diensten verder strekken dan alleen het voeren van uw boekhouding en het maken van een jaarrekening. Wij bieden professionele begeleiding bij elk voorkomend aspect van uw administratieve bedrijfsvoering, maar ook advies bij uw bedrijfsvisie, toetsing en controle van uw financiele administratie en het opleiden van uw mensen. Daarnaast is de T&H Groep ook uw partner voor al uw belastingadviezen en consultancy werkzaamheden.